Eric Dowsett: Životne vještine za SADA

eric

Ono što vjerujete da jeste je temeljeno na nesporazumu…

Oslobodite se svoje prošlosti.

Rijetka prilika za učenje od osnivača tehnike Energy Clearing, Erica Dowsetta

Životne Vještine za Sada su rezultat dugogodišnjeg putovanja Erica Dowsetta kroz svijet suptilnih energetskih razmjena unutar i između ljudi, i okruženja u kojem žive i rade.

Razvijanje svjesnosti o iskustvima, emocijama, mislima i fizičkim manifestacijama je ogroman korak u stvaranju svjesnosti o načinima interakcije sa svijetom oko nas.

Kada ta bistrina raste i kombiniramo je s našom sposobnosti da koristimo i razvijamo suosjećajno srce,  mogući su vrlo moćni pomaci, udaljavanje od patnje i sustezanja, i ulazak u oslobađajuće stanje postojanja (bivanja).

„Moramo pogledati izvan kutije vlastitih odobravanja i osuđivanja, ukoliko želimo otkriti to što tražimo. Ako nastavimo primjenjivati stara shvaćanja, dobivat ćemo stare odgovore.“

Ovaj program istražuje zašto vjerujemo svojoj procjeni da smo to što jesmo i kako možemo prijeći preko tih ograničenja.

Koristeći kombinaciju meditiranja i „clearing“ tehnika, započet ćemo proces dekonstrukcije vlastitih ograničenja temeljenih na nesporazumima iz prošlosti, kako bi oslobodili prostor za novu budućnost.

Spoznajte kako je svaka odluka koju ste donijeli proizašla iz jednog događaja, iz jednog iskustva iz vaše prošlosti, za koje ste pogrešno vjerovali da je „vaše“.

Ovo je jako moćan program baziran na istinskom suosjećanju koje će promijeniti vaše percepcije i tako vam omogućiti stvaranje pozitivnijeg, održivijeg svijeta u kojem živite.

Jednostavnost i direktnost „energy clearing“-a podrazumjeva da se može primijeniti u mnogobrojnim sferama naših svakodnevnih života.

Sve što ste vjerovali o sebi nije apsolutna vrijednost.

Kada zaista shvatite kako je jedan događaj oblikovao vaš svijet , moći ćete osloboditi sebe, i one oko vas, od ograničavajućih očekivanja.

Zagreb, Hrvatska

17. – 18. 10. 2015;

Kotizacija: 175€

Za prijave i uplate do 16. 08,  samo 130€

Molimo da popunite prijavni obrazac:

Knjige Erica Dowsetta dostupne su online:

http://clearingwebshop.com/shop/product-category/books/

Kontakt:

Karmen Jerković

097 6485 034

centar.izvrsnosti@gmail.com

http://alternativainformacije.com/

Prijava online:  clearingwebshop.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *