Dr. Eric Pearl i Rekonektivno iscjeljivanje u Zagrebu

eric-1024x683

Rekonektivno iscjeljivanje (RI) omogućilo je milijunima ljudi širom svijeta da postignu optimalnije stanje zdravlja, ravnoteže, cjelovitosti i vitalnosti u svim područjima njihovog života.

Programi edukacije RI pružaju vam duboko razumijevanje frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja i spektra energije, svjetlosti i informacije. Bez obzira na to želite li utjecati na promjene u vlastitom životu ili želite iscjeljivanje omogućiti drugima, zakoračit ćete u novu proširenu svjesnost i naučiti kako da potpunije postanete iscjeljujući instrument, što vi zapravo jeste. Bez alata, bez tehnika, bez trikova.

Nivo I: Osnovna svojstva Rekonektivnog iscjeljivanja

Nivo I je program koji služi kao uvod u vaše svjesno prepoznavanje frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja.Učit ćete kako da se povežete, osjetite, pratite i komunicirate s ovim sveobuhvatnim spektrom energije, svjetlosti i informacije. Rekonektirate se sa svojom suštinom, evolutivnim snagama i sa svojim punim potencijalom.

Ovaj dvodnevni program je jedno vrhunsko iskustvo koje vas uvodi u punoću Rekonektivnog iscjeljivanja, novi i prošireni nivo zdravlja, balansa i ljudskog potencijala za koji nisu potrebne tehnike ili rituali.

Ključne točke programa:

◦ Prepoznavanje spektra Rekonektivnog iscjeljivanja koji vas okružuje
◦ Pristupanje frekvencijama Rekonektivnog iscjeljivanja
◦ Beskontaktno iscjeljivanje
◦ Samoiscjeljivanje
◦ Istraživanje vašeg novog osjećaja svjesnosti
◦ Uvođenje Rekonektivnog iscjeljivanja u vaš svakodnevni život
◦ Izučavanje filozofije i nauke koja stoji iza Rekonektivnog iscjeljivanja

Tijekom vikenda,  pod direktnim vodstvom  dr. Erica Pearla i njegovog međunarodnog nastavnog tima, smjenjivat ćete se s drugima u radu, učeći na različite načine kako da otkrijete i upoznate se s višestrukim aspektima Rekonektivnog iscjeljivanja.

Otkrit ćete kako odmah pristupiti ovom novom i proširenom spektru frekvencija Rekonektivnog iscjeljivanja.  Kao napredni praktičar, pronaći ćete taj “nedokučivi skok” za kojim ste i tragali.

Po uspješno završenom programu Nivo I, bit ćete kvalificirani da pohađate Nivo II: Rekonektivno iscjeljivanje – Program za praktičare osnovnog stupnja

 

Nivo II: Rekonektivno iscjeljivanje – Program za praktičare osnovnog stupnja

Naglasak ovog dvodnevnog programa Nivo II: Rekonektivno iscjeljivanje – Program za praktičare osnovnog stupnja jest na vašem vlasništvu nad ovom vrstom rada i na tome kako da se pripremite da ponudite drugima Rekonektivno iscjeljivanje kao profesionalni praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja.

Ova napredna edukacija  uključuje model prakse s fokusom na vremenu koje provodite za stolovima, obavljanje sesije iscjeljivanja na daljinu, kao i razmatranje nauke i filozofije koja stoji iza Rekonektivnog iscjeljivanja na jedan produbljen način. Bit ćete u prilici da postavite pitanja Ericu i njegovom međunarodnom nastavnom timu o tome šta znači biti Praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja – osnovni stupanj.

Ovaj program obuke je dizajniran da vam pomogne da pokrenete vlastitu praksu i ponudite Rekonektivno iscjeljivanje u vašoj zajednici. U slučaju da već vodite neku zdravstvenu praksu, učit ćete o načinima na koje možete u nju implementirati i Rekonektivno iscjeljivanje.

Ključne točke programa:

◦ Pristupanje polju energije, svjetlosti i informacije koje vas okružuje
◦ Prilika da obavite profesionalnu sesiju Rekonektivnog iscjeljivanja
◦ Naučite kako da sa samopouzdanjem predstavite ovaj rad drugima
◦ Kako podijeliti priču o vlastitom iscjeljenju
◦ Pribavite alate za pokretanje vlastite profesionalne prakse
◦ Proširite vašu trenutnu zdravstvenu praksu i profesiju i implementirajte u nju ovu vrstu rada
◦ Naučite merketinške strategije za izgradnju vaše baze klijenata
◦ Novi uvidi u beskontaktno iscjeljivanje i samoiscjeljivanje
◦ Holografsko iscjeljivanje
◦ Napredno iscjeljivanje na daljinu
◦ Razmatranje cjelokupne nauke i filozofije

Po uspješno završenom programu Nivo II, primit ćete Certifikat o završenoj obuci i dobiti zvanje Praktičar Rekonektivnog iscjeljivanja – osnovni stupanj. Također ćete biti kvalificirani da pohađate Nivo III:Rekonekcija – Program za certificirane praktičare

Dvodnevni program – ponedjeljak i utorak po završetku Nivoa I
Preduvjet – uspješno završen program Nivo I i potrebno je da ste napravili sesiju Rekonektivnog iscjeljivanja kod certificiranog praktičara Rekonektivnog iscjeljivanja

Edukacija se održava od 9. – 13. 10. 2015. godine u Zagrebu.

Cijene pojedinih programa i popusti

Predavanje o biti iscjeljivanja (9.10.2015.), cijena je 350 kn (47€) , dodatan popust s promo kodom Alterna5 od 5% vrijedi do 21.08.

Nivo I Program edukacije – bit Rekonektivnog iscjeljivanja, cijena je 4.630 kn (625€), dodatan popust s promo kodom Alterna5 od 5% vrijedi do 21.08.

Nivo II Program za prakticare Rekonektivnog iscjeljivanja osnovnog stupnja, cijena je 5.700 kn (770€), dodatan popust s promo kodom Alterna5 od 5% vrijedi do 21.08.

Nivo II Program za prakticare Rekonektivnog iscjeljivanja osnovnog stupnja OBNOVA za postojeće praktičare, cijena je 3.220 kn (435€), dodatan popust s promo kodom Alterna5 od 5% vrijedi do 21.08.

Combo paket koji uključuje cijeli seminar, cijena je 10.330 kn (1395€); do 21.09. vrijedi popust od 10% te je cijena s tim popustom 9.300 kn (1.256 €), a do 21.08. može se dobiti i dodatni popust s promo kodom Alterna5 od 5%

Prijava za Nivo I i za Combo paket uključuje i Predavanje o biti iscjeljivanja koje se odrzava 9.10. navečer.

Za registraciju, plaćanje, osiguravanje popusta i informacije, ispunite kontakt obrazac. Odmah će Vam se javiti naši organizatori iz Slovenije, Srbije i Hrvatske:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *