Edukacije EFT stručnjaka: Otkrijte blokade obilju, zdravlju i uspjehu / Otpustite blokade novcu

Tehnike-emocionalne-slobode-8-9

Jeste li potpuno zadovoljni svojim životom u svakom njegovom segmentu? Ako niste, zašto niste, što je ono što vam ne dopušta da živite život punim plućima?

Najčešći odgovor je je vezan za našu okolinu, ili samo da imam još ovo, samo da riješim ono… i tako život prođe u iščekivanju nečeg iz budućnosti koja i kad dođe, postoji sljedeće samo da… ili samo kad…

Odgovor je mnogo češće u nama samima nego što možemo i zamisliti, ali od svojih slijepih kutova, od svojih energetsko emotivnih ožiljaka, mentalnih obrazaca, od svog nerazumevanja kako u stvari svijet u kojem živimo funkionira, ne vidimo ne samo rješenje, nego ni odakle i da počnemo s traženjem rješenja. Ne mislim ovdje na vidljivi dio svijeta, nego na onaj suptilni, okom nevidljivi,  koji koliko god da je suptilan i ekstremno je moćan i ako ne poznajemo kako funkcionira, teško da možemo i krenuti ka putu rješavanja onog što nam smanjuje doživljaj sreće, zadovoljstva, zdravlja, dobrih odnosa s drugima…

Odakle krenuti?

Za rješavanje svakog problema ili za napredak u bilo kojem području života,  postoje 3 koraka:

  1. Prvi – biti svjestan da imamo problem tj. da nas nešto blokira
  2. Drugi – biti spreman za rad na njemu
  3. Treći – rješavanje blokada

Na kojem god koraku da jeste, na kojem god nivou spremnosti i svijesti, vrijeme je za sljedeci korak. Ako ne sada, kada?
Za nekog je to prvi korak, za nekog drugi, a za nekog tko zna koji. Gdje god da jeste, šetnjom kroz „Okrugu Dugu“ spoznajete svoje blokade i svoju jedinstvenu mapu kako bi što prije mogli stići do onog što želite, bilo da je to obilje, zdravlje ili uspjeh u bilo kojem području života.

Tijekom dva cijela dana, dobit ćete upravo to, spoznati svoju mapu, spoznati svoje blokade i dobiti jasnoću gdje ste i kako dalje do rješenja najkraćim putem, bez čarobnog stapića. Da bi postigli obilje, zdravlje i uspjeh, neminovan je rad na sebi. Mnogi se pitaju što to znači raditi na sebi. Ima i onih koji i misle da efikasno rade na sebi i odjednom dobiju fatalnu dijagnozu. To je očigledan znak da ono što su radili nije bilo dovoljno efikasno.

Ove godine po prvi put u vidu dvodnevnog programa imate priliku osjetite nešto što su osjetili prošlogodisnji polaznici u okviru Harmony programa. Ne samo da su osjetili, nego su komentari mnogih koji nas redovno prate, da im je to na vrhu liste svih naših programa.

Napravite prvi korak ka postizanju onog što želite, bilo da je obilje, zdravlje, bolji odnosi s okolinom, uspjeh…

Otkrijte svoje blokade obilju, zdravlju i uspjehu

Voditeljica programa je Jasmina Kovačev                                                             nas-p-jk-7615

Da bi ovo iskustvo približili što široj javnosti napravili smo nešto bez presedana – ponuda koja je objeručke prihvaća. Cijene po kojim vam se omogućava pohađanje su samo djelić stvarne vrijednosti ovakvog programa i djelić cijena ovakvih edukacija.

Kotizacija za četvoročlanu obitelj je manja od cijene za jednu osobu mnogih drugih edukacija. Zaista više nema prostora za izgovore.

Ako ne napravite prvi korak sada, kada će biti vrijeme za njega?

U Zagrebu 12.-13.10 od 10 do 18.30.

Kotizacija:  80 eura, za članove obitelji polaznika 50 eura po polazniku. 

U Beogradu 24.-25.09. od 10.00 do 18.30

Cijena: 60 eura, za članove obitelji 40 eura po polazniku.

Spremni?

Unesite podatke na ovaj link i kontaktirat će vas naša organizatorica.

                                                         

Otpustite blokade novcu

Negativne, a time i sabotirajuće programe o novcu stječemo od prvog dana života kroz sve što čujemo i doživimo jer je novac prisutan u svakodnevnom životu. Kako biste promijenili svoju financijsku situaciju, jedan od prvih koraka je riješiti negativne programe podsvijesti vezane za novac, a koje smo stjecali od prvog dana života. Ova cjelodnevna radionica namijenjena je rješavanju upravo takvih programa.

Zagreb: 19.10. od 10.00 do 18.30

Kotizacija: 130€

Beograd: 02.10. od 10.00 do 18.30

Cijena: 120€

Prijava preko ovog linka.

Iskustva polaznika ovih programa:

„Maestralno osmišljena i vođena edukacija. U svakom danu novi uvidi i podstrek za rad na sebi. Hvala.“

„Izuzetno mi je odgovarao način na koji sam primila znanje i uvide, posebno način na koji sam sama mogla pomoći u otpuštanju i rješavanju problema“.

„Jedno krasno novo iskustvo. Zahvaljujem i ostajem i dalje potpuno otvorenog uma!“

„Iako sam bio siguran da su moja saznanja velika i da su moje emocije u mnogim segmentima odrađene, ostaje još dosta toga što trebam napraviti. Sve u svemu odlično.“

„Oplemenili ste nas s različitih strana i digli ,,uvis”“

„Oduševljena sam predavanjima jer sam ušla dublje u sebe, dobila nove uvide, nove spoznaje, dubinu i širinu.“

„Moram priznati da nisam sve pohvatao, ali ono sto sam upio u mozak je fantastično. Preporuka svakome i tko nema problema u životu, a pogotovo tko ih ima.“

„Osjećaj dobrobiti od seminara i postepeno povezivanje tema s jednom zlatnom niti; divno uklapanje kockica s dubokim značenjem za mene samu u smislu razumijevanja i puta kojim trebam ići.“

Jasmina Kovačev, coach za ostvarivanje vrhunskih postignuća – porijeklom iz Novog Sada a već preko 20 godina živi na Novom Zelandu. Na našim prostorima dugi niz godina donosi napredne edukacije koje je stjecala širom svijeta. Mimo široke edukacije u preko 30 modaliteta i tehnika, priznata je kao AAMET Master Trener EFTa, IMMA Master Trener META-Zdravlja, voditelj programa osobnog i profesionalnog razvoja “Okrugla Duga”, autorica knjige “Preobrazite svoje slabosti u snagu”, kreator programa emotivne i mentalno transformacijske podrške oboljelima od karcinoma “Biram život”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *