Pravila privatnosti

Centar za osobnu izvrsnost (u daljnjem tekstu COI) obvezuje se da neće zloupotrebljavati osobne podatke klijenata i druge podatke bez dopuštenja klijenta.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet klijenta (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

COI neće dostavljati, niti razotkriti osobne podatke klijenta trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o klijentima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici COI i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

COI obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka klijenta na način da prikuplja samo osnovne podatke o klijenima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) COI ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

COI informira klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje klijentima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu COI te na sve stranice unutar naše domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na našu domenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *